ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κακλαμάνης: "Για το καλό της πόλης και του μεγαλύτερου συλλόγου της"

Κακλαμάνης: "Για το καλό της πόλης και του μεγαλύτερου συλλόγου της"
INTIME SPORTS

Ψηφίστηκε το master plan του έργου της "Διπλής Ανάπλασης", με τον Ν. Κακλαμάνη να τονίζει πως θα ψηφίσει θετικά για το καλό της πόλης και του Παναθηναϊκού.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την δημιουργία (!) του γηπέδου στο Βοτανικό πραγματοποιήθηκε και μάλιστα εντελώς απρόσμενα χρονικά για πολλούς.

Την Πέμπτη το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, με συντριπτική πλειοψηφία (29 υπέρ-4 κατά) ψήφισε το "master plan" του έργου για τη διπλή ανάπλαση

Έτσι, η υπόθεση παίρνει το δρόμο για τον ΟΡΣΑ (Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας), στη συνέχεια για το νομοθετικό του ΥΠΕΚΑ, ώστε να εκδοθεί τελικά προεδρικό διάταγμα, που θα επιτρέπει την ανέγερση γηπέδου στη περιοχή του Βοτανικού.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, προέκυψε με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία, αφού εκτός από τη παράταξη του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, την έγκριση της έδωσε και η πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εκπροσωπείται από τη παράταξη "Αθήνα Πόλη της Ζωής μας", του Νικήτα Κακλαμάνη.

Κακλαμάνης: "Για το καλό της πόλης και του μεγαλύτερου συλλόγου της"

"Κατά 90% ο σχεδιασμός του έργου αποτελεί δικό μας δημιούργημα. Φυσικά και θα ψηφίσουμε θετικά, αφού είναι για το καλό της πόλης και του μεγαλύτερου συλλόγου της" είπε χαρακτηριστικά, ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης.

Δείγμα της θετικής στάσης, που κράτησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ήταν ότι επισήμανε στον δήμαρχο, Γ. Καμίνη και μία σειρά από νομικά κενά που υπάρχουν στο "master plan" προκειμένου να διορθωθούν από την αρμόδια αντιδήμαρχο και να μην αποτελέσουν τροχοπέδη για το σπουδαίο έργο.

Τέλος, ο Γιώργος Καμίνης, έκανε αποδεκτές τις όποιες παρατηρήσεις και εντός των επόμενων ημερών, συνεργάτες του νυν και πρώην δημάρχου Αθηναίων θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να απομακρύνουν τυχόν κενά ή λάθη, που θα μπορούσαν να σταματήσουν την ανέγερση του γηπέδου, από τις αριστερές παρατάξεις του δήμου, οι οποίες ήδη προανήγγειλαν τη προσφυγή τους στη δικαιοσύνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ