ΑΕΚ

Και τώρα τι κάνει ο Βιντιάδης;

Και τώρα τι κάνει ο Βιντιάδης;
INTIME SPORTS

Δίχως την πολυπόθητη τροπολογία για τη ρύθμιση χρεών των Ανωνύμων Εταιριών που με τόση αγωνία περίμεναν στην ΑΕΚ κατατέθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο. Αναμένεται η τοποθέτηση της πλευράς Βιντιάδη για το θέμα.

Το φορολογικό νομοσχέδιο που (φέρονται ότι) περίμεναν ο Δημήτρης Βιντιάδης και οι συνεργάτες του για να προχωρήσουν τις διαδικασίες με την ΠΑΕ ΑΕΚ, κατατέθηκε μεν, ωστόσο δίχως την πολυπόθητη τροπολογία για τη ρύθμιση χρεών των Ανωνύμων Εταιριών.

Η κυβέρνηση επέλεξε να την αφήσει εκτός στην παρούσα φάση και να την συμπεριλάβει πιθανότατα σε κάποιο άλλο νομοσχέδιο, άγνωστο το πότε.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη αναμένονται οι αντιδράσεις των ανθρώπων της Ένωσης αλλά και των υποψηφίων επενδυτών καθώς το θέμα παρουσιάστηκε ως μείζον για το μέλλον της ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές δεν θα είναι πλέον σε θέση να γνωρίζουν για το αν και πότε οι δόσεις προς την Εφορία θα γίνουν 48 και αυτό ίσως αποτελέσει τροχοπέδη για την εμπλοκή τους στην ΠΑΕ. Αν ασφαλώς δεν πρόκειται για μία εύκολη δικαιολογία…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ