ΟΦΗ

Και τώρα φορτσάρει για μεταγραφές

Και τώρα φορτσάρει για μεταγραφές
Πουλινάκης Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Μετά την εξασφάλισης της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα οι άνθρωποι του ΟΦΗ φορτσάρουν για τα μεταγραφικά ζητήματα. Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Μάνθου Πουλινάκη στην προεδρία της ΠΑΕ.

Σχεδόν ένα χρόνο έχει συμπληρώσει στην προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Μάνθος Πουλινάκης και σε αυτό το διάστημα κατάφερε σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο.

Αφού τακτοποίησε, σε μεγάλο βαθμό, τις υποχρεώσεις του συλλόγου προς τρίτους και το δημόσιο, ο ΟΦΗ με τον ίδιο στον προεδρικό θώκο εξασφάλισε άδεια μετά από τρία χρόνια.

Έτσι ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας χωρίς περιορισμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως η ΠΑΕ θα ξεφύγει στο οικονομικό κομμάτι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις με τον Κρίστιαν Νέμεθ (που γράψαμε στο τέλος του προηγούμενου μήνα) να βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με την κρητική ΠΑΕ.

Πουλινάκης: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"

Λίγες ώρες μετά την άδεια του ΟΦΗ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε την εξής γραπτή δήλωση:

"Η σημερινή εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ 2013-14 αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση για την διοίκηση του ΟΦΗ που εκπόνησε και τηρεί κατά γράμμα μέχρι τώρα, ένα 3ετές πρόγραμμα με στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας. Αυτό το πρόγραμμα, οι κινήσεις που έχουν γίνει στις παλιές υποθέσεις αλλά και το γεγονός ότι πλέον η ΠΑΕ ΟΦΗ δείχνει ότι μπορεί να γίνει βιώσιμη είναι τα κυριότερα σημεία που κατά την γνώμη μου έπεισαν την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να μας χορηγήσει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην εξασφάλιση της άδειας από την ομάδα μας και να δηλώσω με κατηγορηματικό τρόπο ότι η θετική αυτή εξέλιξη δεν θα αλλάξει ούτε 1% το πλάνο μας για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Σίγουρα πλέον έχουμε περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στο μεταγραφικό σχεδιασμό, εν τούτοις στα οικονομικά ζητήματα δεν θα ξεφύγουμε καθόλου από το πλάνο που έχουμε καταρτίσει.

Ο ΟΦΗ έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο και σε αυτόν θα συνεχίσει να πορεύεται".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ