ΠΑΟΚ

Και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο για τον Ρενάτο Σάντσες μετά τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ρενάτο Σάντσες με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Ρενάτο Σάντσες με τη φανέλα της Ρόμα © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ, Μπρούνο Αντράντε, εμπλέκει στην υπόθεση του Ρενάτο Σάντσες μετά τους Ολυμπιακό και Μπεσίκτας και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρενάτο Σάντσες δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, κάτι που τον ώθησε στον δανεισμό του το καλοκαίρι του 2023 από την Παρί στη Ρόμα, ενώ το όνομά του στη χειμερινή μεταγραφική αγορά έχει ήδη συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας.

Μετά τους ερυθρολεύκους που σύμφωνα με την Parisien έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 26χρονο μέσο και εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στην Παρί, οι Πορτογάλοι εμπλέκουν στο κόλπο για την απόκτησή του και τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, ο Δικέφαλος θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με τον Σάντσες, όμως ο 26χρονος δεν ενδιαφέρεται για καμία από τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες.

Ο Σάντσες με τους "τζαλορόσι" μετράει εννιά συμμετοχές και ένα γκολ μετά από μόλις 227 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα τελευταία ματς βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Με την εθνική Πορτογαλίας έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια και έχει σκοράρει τρεις φορές.

TAGS ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ LIGUE 1 SUPER LIG STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ