ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και Ντάρκο και Ντιόγκο!

Και Ντάρκο και Ντιόγκο!
Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντάρκο

Το τεστ με τον Ιωνικό αποτελεί πρόβα εντεκάδας ενόψει Ξάνθης. Οι ώρες στον πρώτο γύρο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πολύ δύσκολο το παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στο φιλικό ματς με τον Ιωνικό θέλει να δοκιμάσει, σε μεγάλο βαθμό, το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Ακρίτες.
Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Ντιόγκο Λουΐς Σάντο δεν αποκλείεται να αρχίσουν για πρώτη φορά ως επιθετικό δίδυμο στην εντεκάδα της πειραϊκής ομάδας κόντρα στον Ιωνικό, αφού στην πρεμιέρα της Super League η κοινή παρουσία τους συνέπεσε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κόντρα στην Ξάνθη, πάντως, η παρουσία τους στο βασικό σχήμα θεωρείται δεδομένη. Οι Ντιόγκο και Ντάρκο θα... τραβήξουν το περισσότερο κουπί στη γραμμή κρούσης μέχρι το τέλος του έτους (τον Γενάρη σίγουρα θα αποκτηθεί ένας επιθετικός ακόμα), ενώ ο Κώστας Μήτρογλου θα έρχεται κυρίως από τον πάγκο προκειμένου να προσφέρει πολύτιμες ανάσες στους δύο συμπαίκτες του.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει τους δύο σχηματισμούς που έχει στο μυαλό του για τη μεσαία γραμμή, στο φιλικό ματς με τον Ιωνικό. Ο Βαλβέρδε σκέπτεται την τετράδα του κέντρου, στο 4-4-2 που θα παίζει ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα (εκτός από τα αμφίρροπα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη), τόσο στη μορφή ρόμβου όσο και στην ευθεία, με δύο αμυντικούς μέσους. Οι δύο σχηματισμοί θα εναλλάσονται ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας του κάθε αγώνα.

Οι ώρες των αγώνων στον πρώτο γύρο


Την Πέμπτη (4/9) ανακοινώθηκαν επίσημα από τη Super League οι ώρες των αγώνων από τη 2η έως τη 15η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι, τις περισσότερες φορές, θα αγωνιστούν στις 19:00. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αγωνιστούν δέκα φορές Κυριακή και τέσσερις Σάββατο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων:

2η Αγωνιστική

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου: SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός 16:45 (NET)

3η Αγωνιστική

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 19:00 (NET)

4η Αγωνιστική

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου: ΟΦΗ-Ολυμπιακός 19:00 (NOVA)

5η Αγωνιστική

Κυριακή 5 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 21:15 (NET)

6η Αγωνιστική

Κυριακή 19 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:00 (NET)

7η Αγωνιστική

Κυριακή 26 Οκτωβρίου: Άρης-Ολυμπιακός 19:00 (NET)

8η Αγωνιστική

Κυριακή 2 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός-Εργοτέλης 19:00 (NET)

9η Αγωνιστική

Κυριακή 9 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 19:00 (NET)

10η Αγωνιστική

Κυριακή 16 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19:00 (ΝΕΤ)

11η Αγωνιστική

Σάββατο 22 Νοεμβρίου: Ηρακλής-Ολυμπιακός 19:00 (NOVA)

12η Αγωνιστική

Κυριακή 30 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 19:00 (NET)

13η Αγωνιστική

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 19:00 (NET)

14η Αγωνιστική

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου: Λάρισα-Ολυμπιακός 16:45 (ALPHA)

15η Αγωνιστική

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου: Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 19:00 (NET)

Στην Ισπανία ο Μπράβο, ισχυαλγία ο Άντζας...

Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν το πρωΐ της Πέμπτης (4/9) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Τζόρτζεβιτς και ο Στολτίδης έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Λεονάρντο λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού μηρού.

Το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στις 19.30. Από την προπόνηση απουσίασε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει πάρει άδεια για τέσσερις ημέρες προκειμένου να μεταβεί στην Ισπανία για να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα.

Ο Στολτίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Λεονάρντο πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Άντζας λόγω ισχυαλγίας. Τέλος, ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έκανε θεραπεία το πρωΐ, θα συνεχίσει την Παρασκευή (5/9) το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι πρωταθλητές θα προπονηθούν στις 09:30 το πρωΐ της Παρασκευής (5/9).

*Η ομάδα U21 της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, την προσεχή Κυριακή (7/9) και ώρα 17:30, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων της Super League και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.













































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ