ΓΑΛΛΙΑ

Και η Μαρσέιγ για Μπιέλσα

Και η Μαρσέιγ για Μπιέλσα

Στην Μασσαλία βρίσκεται σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, ο Μαρσέλο Μπιέλσα προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την Μαρσέιγ, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι , όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα le10sport, ήδη στην Μασσαλία και είναι πιθανό να παραβρεθεί στο "Βελοντρόμ" την Παρασκευή το βράδυ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Αζαξιό.

Μάλιστα , όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του Αργεντινού πρώην τεχνικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της διοίκησης της ομάδας του γαλλικού Νότου την Κυριακή, όπου θα παρουσιαστεί και το πλάνο για την νέα σεζόν.

Ανάμεσα στους υποψήφιους τεχνικούς για την Μαρσέιγ την επόμενη σεζόν είναι εκτός από τον Μαρσέλο Μπιέλσα, οι Κίκε Σάντσεθ Φλόρες και Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ανάμεσα και στους υποψηφίους για την διαδοχή του Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ