ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Καφού: "Ο Άλβες είναι καλύτερος από μένα, θα δώσει πολλά στην Μπαρτσελόνα"

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Καφού
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Καφού © 2017 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / AP IMAGES

Ο Καφού, ο θρύλος της Βραζιλίας, υποστήριξε στο διεθνές ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων την ανωτερότητα του Ντάνι Άλβες και σχολιάζοντας την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα τόνισε πως θα προσφέρει πολλά στους Καταλανούς.

Μετά τη μεγάλη επιστροφή του Τσάβι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα, οι φίλοι των "μπλαουγκράνα" πανηγυρίζουν την κατ' αρχήν συμφωνία του συλλόγου με τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Βραζιλίας το 1994 και το 2002, Καφού, σχολίασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων τη μεγάλη επιστροφή του συμπατριώτη του στο Καμπ Νου, ύστερα από πέντε χρόνια.

Μάλιστα, ο 51χρονος ακραίος αμυντικός υποστήριξε ότι ο Άλβες είναι καλύτερος από εκείνον, καθώς και ότι διαθέτει τη φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022: "Ο Άλβες είναι καλύτερος από εμένα, θα δώσει πολλά στην Μπαρτσελόνα. Παρά την ηλικία του βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και μπορεί να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ