ΑΕΚ

Καφές: "Οδηγός η νίκη επί του Άρη"

Καφές: "Οδηγός η νίκη επί του Άρη"
INTIME SPORTS

Η εμφάνιση και η νίκη επί του Άρη πρέπει να γίνει οδηγός για την συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ σύμφωνα με δηλώσεις του Παντελή Καφέ.

" Αυτό το ματς πρέπει να γίνει οδηγός για τη συνέχεια. Αν συνεχίσουμε έτσι και με ταπεινότητα θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα", δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο αρχηγός της «Ένωσης».

"Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση. Αυτό το ματς πρέπει να γίνει οδηγός μας για τη συνέχεια. Πρέπει να διατηρήσουμε τα θετικά στοιχεία. Είχαμε κατοχή της μπάλας, υπομονή στο παιχνίδι μας, ομαδικότητα και τύχη. Αν συνεχίσουμε έτσι και με ταπεινότητα θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα. Σήμερα ήταν μία ομαδική προσπάθεια.

Καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε προβλήματα. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία που ξεκινούσε από τον επιθετικό και τελείωνε στον τερματοφύλακά μας. Ο Άρης δεν έκανε ούτε μία κλασική ευκαιρία σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με επιθετικογενείς παίκτες. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και στο απίστευτο γκολ του Νάτσο τελείωσε το ματς.

Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε για το πώς θέλει να παίζει. Πρέπει να δουλέψουμε με κάτω το κεφάλι. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς, όπως σήμερα το ίδιο και την Πέμπτη. Θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλους στόχους
", κατέληξε.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ