ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ21 Ελλάδα - Λευκορωσία 1-1: Γκέλα με το καλημέρα η Ελπίδων, το γκολ του Τζόλη δεν ήταν αρκετό

Ο Τζόλης στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λευκορωσία
Ο Τζόλης στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λευκορωσία EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λευκορωσία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2025 και γκέλαρε με το καλημέρα. Το γκολ του Χρήστου Τζόλη στο 11' δεν ήταν αρκετό για την Ελλάδα που δέχτηκε την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος.

Γκέλα με το καλημέρα για την Εθνική Ελπίδων η οποία στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2025 στη Λεωφόρο αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Λευκορωσία με 1-1. Η Ελλάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χρήστο Τζόλη στο 11' αλλά στο δεύτερο μέρος δέχτηκε την ισοφάριση από τον Κασαράμπ.

Εν συνεχεία οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες καλές στιγμές αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Οι Λευκορώσοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι αλλά το σουτ του Καρπίσκι στο 7' βρήκε το δοκάρι του Τζολάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ελλάδα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ όταν ο Σουρλής σήκωσε το κεφάλι, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Τζόλη να εκτελεί στην κίνηση και να κάνει το 1-0.

Παρά το προβάδισμα της Ελλάδας οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να πτοούνται, αντίθετα κράτησαν τη μπάλα στα πόδια τους και προσπάθησαν να φτιάξουν φάσεις και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Χωρίς όμως κάποια ομάδα να απειλήσει ουσιαστικά.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με την Λευκορωσία να φέρνει το ματς στα ίσια όταν στο 53' της αναμέτρησης σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Καζαράμπ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Τζολάκη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε στο ματς ότι διέθετε στην επίθεση με στόχο να βρει ένα δεύτερο γκολ αλλά την ίδια ώρα η Ελλάδα έγινε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Λευκορώσων με αποτέλεσμα να υπάρξουν φάσεις και από τις δύο ομάδες για ένα δεύτερο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε μέχρι το 90' της αναμέτρησης.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ