ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ19 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0: Με ευρωπαϊκό αέρα έκανε βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

SUPERLEAGUE -19 / 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE -19 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 3-0 της ΑΕΚ στον Ρέντη και έκανα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού αύξησαν την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Την περασμένη Δευτέρα οι Νέοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν το Youth League. Λίγες μέρες αργότερα η Κ19 των Πειραιωτών έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 της ΑΕΚ για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19. Κάπς έτσι, ο Ολυμπιακός αύξησε στους τρεις τη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ, με αγωνιστική λιγότερη.

Η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες από το 24'. Στο 35' ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά της με τον Χαραλαμπόγλου.

Στο 68' ο Πνευμονίδης ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Χαραλαμπόγλου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-0. Να σημειωθεί πως με τη β' ομάδα βρίσκονταν οι Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Μουζακίτης και Παπακανέλλος.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.
  • ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ