ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ19 Γκαμπάλα - Ολυμπιακός 0-3: Με τριάρα έκανε άλμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Youth League

SUPERLEAGUE -19 / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE -19 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε 3-0 της Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο του UEFA Youth League. Μουζακίτης, Κωστούλας και Δαρβίρας οι σκόρερ για την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Η Κ19 του Ολυμπιακού έφυγε με το διπλό από το Αζερμπαϊτζάν, καθώς επικράτησε 3-0 της Καμπάλα για το πρώτο ματς της δεύτερης φάσης του Domestic Champions Path για το UEFA Youth League.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο τέταρτο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουζακίτη. Στο δεύτερο μέρος ο Κωστούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 64' και ο Δαρβίρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87'.

Η ρεβάνς του πρώτου αγώνα θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στον Ρέντη με τους Πειραιώτες να έχουν πάρει ένα ευρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

  • Καμπάλα (Φ. Χαλίλοφ): Χουσάνοφ, Ι. Ραμαζάνοφ, Ρασίντοφ, Σουλεϊμάνοφ (46’ Μπανταλζάντε), Μαμαντλί (77’ Ασάντοφ), Αγκαλάροφ, Ταχμαζλί (66’ Μπουντάγκοφ), Μπαχίσοφ (77’ Γκ. Ραμαζανοφ) , Γκαφάροφ, Αχμάντοφ, Σαχνιγιάροφ.
  • Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδοπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας (90′ Δάμα), Πρεκατές, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Μουζακίτης (90′ Πλειώνης), Πνευμονίδης (74′ Δαρβίρας), Μπάκουλας, Χ. Κωστούλας (90′ Λίγδας), Παπακανέλλος (78′ Λιατσικούρας), Αλαφάκης.
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ