STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0: Πρωταθλητής ο Δικέφαλος, επικράτησε 1-0 των ερυθρόλευκων

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ επί του Ολυμπιακού
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ επί του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four Κ17 και είναι πρωταθλητής Ελλάδας σε επίπεδο Εφήβων. Ο Μύθου ήταν ο "χρύσος" σκόρερ της αναμέτρησης για τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας και σε επίπεδο Κ17 καθώς επικράτησε στον τελικό του Final Four του Ολυμπιακού με 1-0 με ένα γκολ του Μύθου στο 41' της αναμέτρησης.

Ο δικέφαλος του Βορρά λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος σε επίπεδο Κ15 πήρε και το πρωτάθλημα των Εφήβων.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένό ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι ελαφρά ανώτερος από τον Ολυμπιακό και να βρίσκει το γκολ με τον Μύθου στο 41'.

Σε σέντρα από τα δεξιά υπήρξε αδράνεια στην άμυνα των ερυθρόλευκων, ο Μύθου έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, πίεσαν, είχαν κάποιες φάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκίνος, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (86' Κρομύδας), Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου, Ντούγκα (90+2' Θεοφίλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης, Φλούδας, Τζαμαλής, Πλις, Βασιλακόπουλος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ