STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1: Ο Τζαμαλής με γκολ στο 90+4' έδωσε την πρόκριση στον τελικό

SUPERLEAGUE -17 / 2023-2024 /   /  -
SUPERLEAGUE -17 / 2023-2024 / / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Κ17 χάρη σε γκολ του Τζαμαλή στο 90+7'. Ο ΠΑΟΚ περιμένει στον τελικό.

Η Κ17 του Ολυμπιακού έκλεισε θέση στον τελικό της Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού στο Αθανάσιος Διάκος στη Λαμία σ' ένα παιχνίδι με εντυπωσιακό φινάλε.

Όλα έδειχναν πως στην κανονική διάρκεια δεν θα υπάρξει νικητής. Ωστόσο, οι παίκτες του Τάσου Πάντου βρήκαν την λύση στην εκπνοή του αγώνα από μία στατική φάση.

Συγκεκριμένα, στο 90+4' ο Φράγκος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, οι πράσινοι έδιωξαν προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Τζαμαλής πλάσαρε, η άμυνα του τριφυλλιού δεν έδιωξε και το 1-0 για τον Ολυμπιακό ήταν γεγονός.

Έτσι, η Κ17 του Ολυμπιακού έκλεισε θέση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Λαμία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα 2-0 της ΑΕΛ.

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ζώγας, Χαντζάρας, Καρούζος, Βενάκης, Καλοσκάμης, Πάνος, Ουζουνίδης, Μαρκεζίνης, Σώκος, Ζέκα, Τρίκατζης
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης, Φλούδας, Τζαμαλής, Πλης, Κτενάς
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ