STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ντέρμπι στον Ρέντη

Κ17 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ντέρμπι στον Ρέντη
INTIME

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Κ17 στον Ρέντη, επικρατώντας με 3-1 και προκρίθηκε στο F4 του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων ο Κωστούλας με δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Κ17 της Stoiximan Super League, επικρατώντας 3-1 στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρολεύκων στον Ρέντη και με αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκαν στο Final 4.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Κωστούλα στο 21ο λεπτό, έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της πράσινης άμυνας. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και πήραν το γκολ της ισοφάρισης στο 22'.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών και ουσιαστικά καθάρισαν το ματς. Ο Κωστούλας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο 72', έπειτα από πάσα του Σκούφκα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κωστούλας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μουζακίτης.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι είναι στην πρώτη θέση του Ε' ομίλου έχοντας 43 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος με 31.

Ολυμπιακός: Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης, Ντάμα, Παναγάκος, Φίλης (46′ Σούφκα), Πνευμονίδης (72′ Δαρβίρας), Λιατσίκουρας, Κωστούλας (77′ Πλιώνης), Μουζακίτης (77′ Κτενάς), Λίγδας (46′ Τουφάκης).

Παναθηναϊκός: Αποστολάκης, Μακρυπίδης, Μακρυγιάννης, Καλοσκάμης, Βενάκης, Πόθας (54′ Μπεβάρδος), Γεωργουλάκης, Μαρκεζίνης (80′ Σιάκκας), Τσέλιος (72′ Σώκος), Μπρέγκου (80′ Τσατάλι), Ρομάνο (80′ Αποστόλου).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ