STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17 Άρης - Ολυμπιακός 0-2: Με ευκολία και άνεση στον τελικό της Κυριακής οι ερυθρόλευκοι

Ο Μουζακίτης πανηγυρίζει το 0-1 στο Άρης - Ολυμπιακός Κ17
Ο Μουζακίτης πανηγυρίζει το 0-1 στο Άρης - Ολυμπιακός Κ17 INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Άρη στον ημιτελικό του Final Four Κ17 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (11/6) όπου θα βρει απέναντι του έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Final Four Κ17 του πρωταθλήματος της Super League επικρατώντας 2-0 του Άρη και περιμένει έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δη στο πρώτο 45λεπτο όπου έμπαινε όποτε ήθελε στην περιοχή αλλά έπεσε σε έναν εξαιρετικό Κουτρουλίδη που έβγαλε κάθε φάση μπροστά από το τέρμα του.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωστούλας ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Άρη με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Μουζακίτη, να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ για τους ερυθρόλευκους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά και η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την πλευρά της πήρε τη μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να απειλήσει και να φέρει το ματς στα ίσια αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι παίκτες του Μαυρογεννίδη κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Final-Four στο 83' όταν ο Κωστούλας στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε εύστοχα και πανηγύρισε σαν τον Ελ Αραμπί.

ΑΡΗΣ: Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (65' Γεωργίου), Μαγής (39' Σεβαστίδης), Κούλα, Κουκίδης, Χαρούπας, Χατζόπουλος, Καραμανλής (65' Ρούτσης), Δημητρακόπουλος, Βέργας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδας (60' Δαρβίρας), Λιατσίκουρας, Κωστούλας, Τουφάκης, Πενυμονίδης (79' Τρουφάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ