ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβανσιτς: "Θέλω το πρωτάθλημα"

Ιβανσιτς: "Θέλω το πρωτάθλημα"
Ιβανσιτς, Παναθηναϊκός

"Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον ΠΑΟ" είπε ο Ιβανσιτς στην εφημερίδα "Wiener Zeitung"

" Ανυπομονώ για το EURO 2008, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Παναθηναϊκό και θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα Ελλάδος μαζί του. Θα ήταν το καλύτερο για μένα να πάω σαν πρωταθλητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα ενίσχυε την αυτοπεποίθησή μου.

Αν ζούσα στην Αυστρία, θα ήταν το μυαλό μου φυσικά περισσότερο στο EURO. Μου αρέσει που είμαι στην Ελλάδα και μακριά από αυτό που επικρατεί στην πατρίδα μου. Αυτό που έχει σημασία για κάποιον ποδοσφαιριστή, είναι να αγωνίζεται σε μία ομάδα στην οποία αισθάνεται καλά. Μόνο τότε μπορεί να παίξει καλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Τέλος σε ερώτηση για το αν η συμμετοχή του στην προσεχή μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα ως αρχηγού του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος θα αυξήσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο", ο "Ιβ" τόνισε: " Δεν αρκεί μόνο να είσαι αρχηγός μιας ομάδας, πρέπει να έχεις και επιτυχίες".

Ηρεμία και το μυαλό σε ΑΕΚ

Η προετοιμασία των παικτών του "τριφυλλιού" την ίδια ώρα συνεχίζεται στην Παιανία με τους ποδοσφαιριστές του Πεσέιρο σε ήρεμο κλίμα να ξεκινούν με ζέσταμα, πάσες και ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρούς χώρους.

Εν συνεχεία έκαναν ταχύτητες και μετά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες που δούλεψαν και οι δύο τους, στη τακτική και στα στημένα. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ