ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την Ελπίδων στην Γερμανία

Ήττα για την Ελπίδων στην Γερμανία
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από την Γερμανία εκτός έδρας για την προκριματική φάση του EURO 2013

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων από την αντίστοιχη της Γερμανίας στην πόλη Χάλε στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 38', λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριανταφύλλου, είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Τερ Στέγκεν.

Από την άλλη οι Γερμανοί που πήραν το "τρίποντο" με γκολ του Φουνκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εξασφάλισαν την πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης, (8 νίκες σε ισάριθμα ματς) ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Η Γερμανία μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 1ο λεπτο ο Καπίνο πρόλαβε την τελευταία στιγμή με έξοδο τον Μλάπα, ενώ στο 7' από το σουτ του Γκιντογκάν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 13' έφτασαν για άλλη μια φορά κοντά στο γκολ, όμως ο Καπίνο πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο δυνατό σουτ του Ρούντι. Η πρώτη καλή στιγμή της Ελλάδας ήρθε στο 18', όταν ο Βλαχοδήμος από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι.

Στο 38' η Γερμανία απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Τριανταφύλλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με το δυνατό μακρινό σουτ του Πάτρικ Φουνκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Λασόγκα στο 52' και στο 58' (και στις δύο περιπτώσεις ο Καπίνο πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις).

Η Ελλάδα απείλησε στο 60', όταν ο Βλαχοδήμος σούταρε από καλή θέση άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στέφανος Καπίνο έκανε άλλη μια σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Γκιντογκάν.

Στο 71΄ ο Λασόγκα έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία (σούταρε άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή), όπως και ο Μπάιστερ στο 87' με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα το 1-0 για τους γηπεδούχους να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Ολλανδός διαιτητής της αναμέτρησης, Ντάνι Μακέλι εκτόςε από την κόκκινη κάρτα στον Τριανταφύλλου (δεύτερη κίτρινη στο 38'), έδειξε και την κίτρινη κάρτα στους Ταχτσίδη και Σκόνδρα.

Γερμανία: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Κίρχοφ, Ρούντι (89΄ Χόρνσου), Γκιντογκάν, Λασόγκα (78΄ Μπάιστερ), Μλάπα, Εσβάιν (86΄ Φόλαντ), Γιούνγκ, Νόιμαν, Φουνκ.

Ελλάδα: Καπίνο, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφύλλου, Σταφυλλίδης, Μαυρίας (67' Γιαννιώτας), Βέλλιος (71' Γιάννου), Ταχτσίδης (83' Αποστολόπουλος), Πέτσος, Βλαχοδήμος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ