CONFERENCE LEAGUE

Ήττα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League, Λέφσκι

Ο αρχηγός της Λέφσκι
Ο αρχηγός της Λέφσκι PRINT SCREEN YOUTUBE

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα η αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League, Λέφσκι, η οποία αν και αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Λέφσκι, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η Λέφσκι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στην τελική πάσα. Χαρακτηριστικό είναι πως από τις 10 τελικές, οι εννέα ήταν εκτός στόχου.

Τα πράγματα βέβαια για την αντίπαλο του Δικεφάλου φάνηκε πως γίνονταν πιο εύκολα όταν στο 45π λεπτό του αγώνα ο Τσόνκοφ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ΤΣΣΚΑ με δέκα παίκτες.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή, αλλά στο 52' είδαν τον Ρούσεφ να γράφει το 1-0 για την ΤΣΣΚΑ.

Λέφσκι: Μιχαΐλοφ, Μπλάεβιτς (73' Γκάλτσεφ), Σονκό, Κόρντομπα, Τσουνάμι (46' Στεφάνοφ), Μιλάνοφ, Κράεφ (73' Φαν Ντε Κααπ), Ρονάλντο, Κραστάεφ, Ουέλτον, Μπαρί (73' Πετκόφ)

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ