ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ήττα από ερασιτέχνες η Γιουβέντους

Μετά τον Ιντσάγκι που έχασε 0-3 από τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του με την Μίλαν, ο Αλέγκρι με την Γιουβέντους έχασε από ερασιτεχνική ομάδα. Έπαιξε ο Ουασίμ Μποουί

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της, η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-3 σε φιλική αναμέτρηση από την ερασιτεχνική, Λουσέντο!

Δύο γκολ πέτυχε ο Φερνάντο Γιορέντε, οδηγώντας τους “μπιανκονέρι” σε ανατροπή, καθώς από νωρίς είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Ο Αλέγκρι έκανε αρκετές αλλαγές, έπαιξε από το 62′ ο Μποουί (ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό), έκανε ντεμπούτο και ο Ρομπέρτο Περέιρα (είχε δοκάρι, όπως και ο Τζοβίνκο), αλλά στα τελευταία 15 λεπτά πέτυχε δύο γκολ η Λουσέντο, έκανε και αυτή ανατροπή, έτσι πήρε ιστορική φιλική νίκη με 3-2.

“Ήταν περισσότερο προπόνηση, παρά φιλικό ματς”, τόνισε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: “Προερχόμαστε από δύο μέρες σκληρής δουλειάς, έτσι τα πόδια ματς ήταν λίγο βαριά. Από Δευτέρα θα αρχίσουμε να παίζουμε πραγματικά”.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μάρκο Μότα (62′ Σπινάτσολα), Σόρενσεν, Ογκμπόνα, Μπαρλόκο (52′ Λιβιέρο), Παντοΐν (62′ Μποουί), Μαρόνε (51′ Ρομπέρτο Περέιρα), Πέπε (62′ Τζερμπάουντο), Τζοβίνκο (62′ Μπούχελ), Τέβες (52′ Κομάν), Γιορέντε (62′ Βιτάλε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ