ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήθελε Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, left, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, left, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German soccer cup final match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, δήλωσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον της Μίλαν το καλοκαίρι, αλλά το deal χάλασε στο τέλος, αν και ο ίδιος ενδιαφερόταν για την επιστροφή του.

Μπορεί το ενδιαφέρον να ήταν αμοιβαίο, όμως το deal δεν προχώρησε. Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήθελε να φορέσει και πάλι την φανέλα της Μίλαν, ενώ και οι ροσονέρι από τη μεριά τους επιθυμούσαν να κάνουν δικό τους τον 28χρονο Γκαμπονέζο στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Παρ' όλα αυτά, ο Αφρικανός στράικερ έμεινε στη Βεστφαλία.

Μιλώντας στο "RMC" ανέφερε πως "πράγματι η Μίλαν με πλησίασε και μου έκανε πρόταση. Ενδιαφερόμουν πολύ για το πρότζεκτ τους, όμως δεν προχώρησε η μετεγγραφή για διάφορους λόγους".

Ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν στη Μίλαν σε μικρότερη ηλικία και από εκεί πήγε στη Σεντ Ετιέν το 2012. Οι εμφανίσεις του στο "Ζοφρουά Γκισάρ" τον έφεραν στην Ντόρτμουντ, αποτελώντας το σημείο αναφοράς στην επιθετική της γραμμή.

AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ