ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ήταν οφσάιντ ο Τζιμπούρ, αλλά..."

"Ήταν οφσάιντ ο Τζιμπούρ, αλλά..."
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως όντως το γκολ του Τζιμπούρ ήταν οφσάιντ, αναφέρονται σ' ένα οφσάιντ του Καμαρά που δεν ήταν, αλλά δεν ξεχνούν κι άλλες φάσεις.

Όπως και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έτσι και επίσημα χείλη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, δεν δίστασαν να αναφερθούν στο δεύτερο γκολ του Τζιμπούρ και να παραδεχθούν πως πράγματι ο Αλγερινός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μίλησαν επίσης και για το οφσάιντ του Καμαρά, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν, δείχνοντας πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδέχονται τα λάθη του διαιτητή κι ας ευνοούν τον Ολυμπιακό.

Επειδή όμως γενικότερα η διαιτησία ήταν κακή και λάθη έγιναν και κατά της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, στον Πειραιά δεν ξέχασαν να μιλήσουν και γι' αυτό.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" θυμίζουν πως δεν δόθηκε πέναλτι όταν ο Ντολεζάι σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής σε μια κεφαλιά του Μανιάτη, αλλά και σε μια φάση όπου ο Αμπντούν δεν ήταν οφσάιντ, αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι.

Με λίγα λόγια... θάλασσα τα έκανε ο Παππάς και οι βοηθοί του.

Μαρινάκης: "Μας αρκούσε και το 1-0"

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, αν και το δεύτερο γκολ δεν χρειαζόταν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ