EURO

Ιταλία χωρίς Πίρλο και Τζοβίνκο στο Euro 2016

Ιταλία χωρίς Πίρλο και Τζοβίνκο στο Euro 2016

Ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε τη λίστα με τους 30 παίκτες που θα δοκιμάσει αυτή την εβδομάδα πριν καταλήξει στην τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Γαλλία. Οριστικά εκτός οι Αντρέα Πίρλο και Σεμπάστιαν Τζοβίνκο.

Λίστα με 30 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας στο Κοβερτσάνο αυτή την εβδομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ο Αντόνιο Κόντε, με επτά από αυτούς να αναμένεται να "κοπούν" μέχρι το τέλος του μήνα για να καταλήξει στους 23 που θα πάρει μαζί του στη Γαλλία για την τελική φάση του Euro 2016.

Ιταλία χωρίς Πίρλο και Τζοβίνκο στο Euro 2016

Φυσικά, ηχηρές απουσίες είναι αυτές των Αντρέα Πίρλο και Σεμπάστιαν Τζοβίνκο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "σκουάντρα ατζούρα" να μην υπολογίζει στους δύο παίκτες που αγωνίζονται στις ΗΠΑ (MLS) ενώ εκτός αποστολης έχει μείνει και οι Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο και Λεονάρντο Παβολέτι της Τζένοα (αμφότεροι επιθετικοί).

Σημειώνεται πως η εθνικής Ιταλίας έχει να δώσει φιλικά παιχνίδια με Σκωτία και Φινλανδία και μέσα από αυτά ο Κόντε θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το ποιοι θα τον ακολουθήσουν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Αναλυτικά οι 30 παίκτες που επέλεξε ο Αντόνιο Κόντε:

Τερματοφύλακες: Τζανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Φεντερίκο Μαρκέτι (Λάτσιο), Σαλβατόρε Σίριγκου (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί: Ντάβιντε Αστόρι (Φιορεντίνα), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Άντζελο Ογκμπόνα (Γουέστ Χαμ), Αντρέα Μπαρτσάλι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Ντανιέλε Ρουγκάνι (Γιουβέντους), Ματέο Νταρμιάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ματία Ντε Σίλιο (Μίλαν), Ντάβιντε Τζαπακόστα (Τορίνο)

Μέσοι: Μάρκο Μπενάσι (Τορίνο), Τζάκομο Μποναβεντούρα (Μίλαν), Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Εμανουέλε Τζακερίνι (Μπολόνια), Ζορζίνιο (Νάπολι), Ρικάρντο Μοντολίβο (Μίλαν), Τιάγκο Μοτα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Στέφανο Στουράρο (Γιουβέντους)

Επιθετικοί:, Έντερ (Ίντερ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Τορίνο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Γκρατσιάνο Πελέ (Σαουθάμπτον), Στεφάν Ελ Σααραουί (Ρόμα), Σιμόνε Τζάτζα (Γιουβέντους), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ