ΙΣΡΑΗΛ

Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε μετά από ρίψη χειροβομβίδας

Σκηνές χάους στο Ισραήλ
Σκηνές χάους στο Ισραήλ © 2023 FATIMA SHBAIR / AP IMAGES

Ανάμεσα στους χιλιάδες τραυματίες στη Μέση Ανατολή μετά την ένοπλη σύγκρουση Ισραήλ και Χαμάς βρίσκεται κι ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, Μπεν Μπίνγιαμιν, ο οποίος ακρωτηριάστηκε μετά από ρίψη χειροβομβίδας από την παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση.

Σκηνές χάους επικρατούν τις τελευταίες ώρες στη Μέση Ανατολή, μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς με δεκάδες ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ, με τους νεκρούς να είναι εκατοντάδες.

Ανάμεσα στους τραυματίες, που έχουν ξεπεράσει τους 2.000, βρίσκεται κι ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, Μπεν Μπίνγιαμιν, ο οποίος πυροβολήθηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να το ακρωτηριάσει.

Ο πατέρας του μιλώντας σε Μέσο της χώρας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο 28χρονος αμυντικός της Κιριάτ Γιαμ, τόνισε:

"Είναι δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς, ακρωτηριάστηκε το πόδι του και είναι λυπηρό που έτσι τελείωσε η καριέρα του. Ήταν με την αρραβωνιαστικιά του και τους πέταξαν μια χειροβομβίδα, εκείνη τη στιγμή ακρωτηριάστηκαν και τα δύο πόδια και τώρα προσπαθούν να συνέλθουν".

Ο Μπένγιαμιν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραυσμάτων. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

"Ήμασταν 40 άτομα στο καταφύγιο μέχρι που μας πέταξαν χειροβομβίδες. Είδα στο καταφύγιο πράγμυα που είναι δύσκολο να περιγράψω. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για μένα να χωνέψω τι περάσαμε, αλλά και το τι έχω προσωπικά να διαχειριστώ".

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ