EURO 2020

Ισπανία: Θετικός στον κορονοϊό ο Ντιέγκο Λιορέντε

O Ντιέγκο Γιορέντε με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας σε ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα στην Γεωργία (28 Μαρτίου 2021)
O Ντιέγκο Γιορέντε με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας σε ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα στην Γεωργία (28 Μαρτίου 2021) @ 2021 ZURAB TSERTSVADZE/ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για την εθνική Ισπανίας, καθώς στα νέα τεστ που υποβλήθηκε η ομάδα το πρωί της Τρίτης (08/06), ο Ντιέγκο Λιορέντε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στην εθνική Ισπανίας, καθώς μετά τον Σέρχιο Μπουσκέτς, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Ντιέγκο Λιορέντε, ο οποίος θα χάσει τις πρώτες αναμετρήσεις του Euro 2020.

Η "φούρια ρόχα" δεν είναι η μόνη ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κορονοϊό, καθώς και η Σουηδία σήμερα ανακοίνωσε ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν οι Κουλουσέφσκι και Σβάνμπεργκ.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ θα συνεχιστούν οι ατομικές προπονήσεις, που είχαν αρχίσει από τη στιγμή που είχε βρεθεί θετικός ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς είναι αμφίβολη, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει σε επιφυλακή έξι ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που τελικά δεν πάρει τον πάρει μαζί του στο Euro 2020.

TAGS EURO 2020 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ