ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Η αποστολή της Ισπανίας για Ελλάδα: Με Καρβαχάλ οι κλήσεις του Λουίς Ενρίκε

Ο Ντάνι Καρβαχάλ με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Ντάνι Καρβαχάλ με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας © 2018 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον Ντάνι Καρβαχάλ για τις αναμετρήσεις με Ελλάδα και Σουηδία, καλώντας για πρώτη φορά μετά το Euro 2020, ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε τις κλήσεις του στην Εθνική Ισπανίας για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της "ρόχα" για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν την Εθνική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ στις 11 Νοεμβρίου, ενώ ακολουθεί η εξίσου σημαντική αναμέτρηση με τη Σουηδία τρεις μέρες αργότερα.

Αυτή τη φορά ο 51χρονος τεχνικός κάλεσε έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές των "μερένγκες" έμειναν εκτός Εθνικής. Ο Καρβαχάλ επέστρεψε στις κλήσεις του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Ισπανίας: Σιμόν, Ντε Χέα, Ρόμπερτ Σάντσεζ, Αθπιλικουέτα, Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Έρικ Γκαρσία, Πάου Τόρες, Μαρτίνεθ, Άλμπα, Γκαγιά, Γκάβι, Σολέρ, Μπουσκέτς, Ρόδρι, Κόκε, Μερίνο, Σαράμπια, Γέρεμι, Μπραχίμ Ντίαζ, Μοράτα, Ροντρίγκο, Φόρναλς, Όλμο, Ανσού Φάτι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ