LA LIGA

Ισοπαλία στο "Σαν Μόϊς"

Ισοπαλία στο "Σαν Μόϊς"
Εσπανιόλ

Σε ένα χορταστικό ματς Μαγιόρκα και Εσπανιόλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με το τελικό σκορ να σταματά στο 2-2.

Ένα γεμάτο ματς από γκολ, φάσεις και κόκκινες κάρτες, διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Μαγιόρκα και της Εσπανιόλ.
Οι "νησιώτες" ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Αράνγκο στο 3', αλλά ο ίδιος παίκτης ήταν κι εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 21'. Στο 27' ο Ταμούδο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε από τον Μπαγεστέρος μαζί με την αποβολή του, έκανε την ολική επαναφορά για την ομάδα του κι έδωσε το προβάδισμα στην Εσπανιόλ, με ένα γκολ διαφορά, κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαγιόρκα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοροπήσει το παιχνίδι με τον Γκουίθα, ο οποίος στο 69' έκανε το 2-2. 14' λεπτά νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 55' ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την κόκκινη στον παίκτη της Εσπανιόλ Κλεμέντε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Μετά το ισόπαλο 2-2, η Εσπανιόλ παραμένει στην 5η θέση της κατάταξης με 17β. ενώ η Μαγιόρκα σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας 15β.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο (27/10)

Μαγιόρκα-Eσπανιόλ 2-2

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπέτις (23:00)

Κυριακή (28/10)

Σεβίλλη-Βαλένθια

Ρεάλ Μαδρίτης-Λα Κορούνια

Μπαρτσελόνα-Αλμερία

Σαραγόσα-Βιγιαρεάλ

Μούρθια-Ουέλβα

Σανταντέρ-Χετάφε

Οσασούνα-Βαγιαδολίδ

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης






























TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ