ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ισοπαλία στην Λιβαδειά

Ισοπαλία στην Λιβαδειά
Βεροια πανηγυρικο

Iσόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν ο Λεβαδειακός με τη Βέροια σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Λεβαδειακός και Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 σε αναμέτρηση που που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς μπροστά σε 500 περίπου θεατές. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα για 90 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2, με τέρματα που πέτυχαν οι Μουζαουί και Κριβοκάπιτς.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στην συνέχεια. Το σκορ για τη Βέροια άνοιξε στο 36’ ο Μουζαουί με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κόλτζος όταν ανατράπηκε από τον Μπλάζιτς. Το 0-2 έκανε ο Σέρβος Ράντοβαν Κριβοκάπιτς στο 76’ ύστερα από ωραία ασίστ του Ζέεντορφ.

Ο Λεβαδειακός μείωσε αρχικά σε 1-2 με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, όταν μετά από φάουλ του Ρούσεφ ο Παρασκευαΐδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα πέτυχε την ισοφάριση με κεφαλιά του Ρούσεφ ύστερα από σέντρα - φάουλ του Λεονάρντο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Θεοδοσιάδης (46’ Μουλόπουλος) Διαμάντης (46’ Μήτσης), Αντερσον (46’ Παρασκευαϊδης), Ντία (46’ Παστός), Ανδράλας (46’ Μπασαλά), Ζησόπουλος, Σιντσιλορτζ, Ντιμπαλά, Ρούσεφ, Λεονάρντο.

ΒΕΡΟΙΑ: Τέρολ (72’ Αποστολίδης), Ζιλβάν (62’ Κριβόκαπιτς), Αλεξίου, Γκουανταλούπε (46’ Μπαλάφας), Κόλτζος (65’ Στεφανίδης), Ζουλίνιο, Παρμαξίδης (68’ Ράνιτς), Μεντόζα (49’ Τζημόπουλος), Τσιμπλίδης (80’ Ντε Λάνγκε), Μουζαουί (65’ Ζέεντορφ), Μπικόφσκι (68’ Καρακατσάνης).






TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ