ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ισοπαλία με τον Τύρναβο

Ισοπαλία με τον Τύρναβο
INTIME SPORTS

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τύρναβο. Παρελθόν από τους "κιτρινόμαυρους" ο Ζοσουέ

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Τύρναβο, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1, με τον νέο τεχνικό των "κιτρινόμαυρων" Βάϊο Καραγιάννη, να βλέπει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία ο Τύρναβος άνοιξε το σκορ στο 85' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μουρατίδη και η Αναγέννηση ισοφάρισε στο τέλος του αγώνα με τον Ραονέ.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Αγγελόπουλος, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Κουρτεσιώτης, Μπιτέλης, Βέλα Τζούνιορ, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ, Αθανασιάδης, Μπουντούρης. Έπαιξαν και οι Πίτκας, Δημόπουλος, Καραμανώλης, Σάββας, Ματετζίδης, Βούκοβιτς, Ραονέ, Κόσουτιτς, Ροντρίγκο, Τζέκος.

Τύρναβος: Καραναστάσης, Αθανασούλης, Τζορμπατζάκης, Γεωργαντζάς, Κλάζογλου, Αντωνόπουλος, Κοταρέλος, Γρηγορίου, Γκράβαρης, Θ. Μάγγος, Κωστούλας. Αγωνίστηκαν και οι: Κουβελάς, Αλεξίου, Γούτος, Χριστοδούλου, Κ. Μαγγος, Μουρατίδης, Λόλας, Κωστέλλος.

Στο μεταξύ, πριν από την φιλική αναμέτρηση ο Ζουσουέ, είχε συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου της Καρδίτσας και έλυσε την συνεργασία του, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με άλλους παίκτες.

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ