ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισλανδή μοντέλο: "Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πρόβλημα στους Γκρίνγουντ και Φόντεν"

Ισλανδή μοντέλο: "Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πρόβλημα στους Γκρίνγουντ και Φόντεν"

Το μοντέλο Νάντια Σιφ Λίνταλ Γκούναρσντοτιρ έκανε ανάρτηση, που μετά σβήστηκε, για την αναστάτωση που προκάλεσε, καθώς εκείνη ήταν μία εκ των "καλεσμένων" που προκάλεσαν την αποβολή των Μέισον Γκρίνγουντ και Φιλ Φόντεν από την Εθνική Αγγλίας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/9) το Ισλανδικό DV δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, που ανέβασαν οι κοπέλες στο Snapchat, στον οποίο οι δύο ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας Μέισον Γκρίνγουντ και Φιλ Φόντεν, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή της ομάδας, με τις δύο γυναίκες.

Μετά την ανακοίνωση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ότι οι δύο παίκτες θα αποβληθούν από την αποστολή και δεν θα ακολουθήσουν την Εθνική Αγγλίας στη σημερινή αναμέτρηση με τη Δανία για το Nations League, οι δύο κοπέλες δέχθηκαν "επίθεση" στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να πάρουν θέση για όσα τους καταλογίζουν.

Η Νάντια Σιφ Λίνταλ Γκούναρσντοτιρ, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (ο οποίος πλέον έχει κατέβει) αρνήθηκε τόσο ότι εκείνη και η 19χρονη ξαδέρφη της, Λάρα Κλάους, ήθελαν να βλάψουν τους διεθνείς Αγγλίας, όσο κι ότι εκείνη διέρρευσε το βίντεο με τις φωτογραφίες:

"Ήθελα να ξεκαθαρίσω λίγο για όλο αυτό το πράγμα. Δεν έχω διαρρεύσει τίποτα στα μέσα ενημέρωσης. Δεν έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες και αυτά τα βίντεο".

"Δεν του μιλούσα στο τηλέφωνο, ήταν άλλο κορίτσι. Δεν ήξερα ότι ήταν σε καραντίνα".

Το νεαρό μοντέλο συνέχισε: "Θα το πω ξανά, δεν έχω διαρρεύσει ΤΙΠΟΤΑ στα ΜΜΕ και ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα. Ναι, το δημοσίευσα για μία ώρα, μια ιστορία με τους στενότερους φίλους μου, αλλά κάποιος πήρε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Δεν είπα ποτέ ότι δεν το έκανα. Αλλά θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου από ιστορίες που δεν είναι αληθινές".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mirror, η Nadia μίλησε, επίσης, στο MailOnline και ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει λίγες ημέρες νωρίτερα με τον Γκρίνγουντ, αλλά δεν γνώριζε ότι ήταν σε καραντίνα:

"Νιώθω πραγματικά λυπημένη γι 'αυτόν και δεν ήθελα ποτέ να τους βάλω σε αυτή τη θέση, αλλά δεν ξέραμε ότι ήταν σε καραντίνα, αλλιώς δεν θα πηγαίναμε να τους συναντήσουμε".

"Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Ρώτησα τον Φιλ ποιος ήταν. Δεν είμαι τόσο πολύ στο ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω καθόλου ποδόσφαιρο. Δεν γνωρίζαμε καν ότι ο Μάσον έπαιζε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν τους έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας".

"Ήταν καλά παιδιά. Πραγματικά πολύ καλά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ