ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίσκο: "Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης μού επιτέθηκε και με άρπαξε από τον λαιμό"

Ο Ίσκο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Κοπεγχάγη
Ο Ίσκο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Κοπεγχάγη 2022 AP PHOTO/JOSE BRETON

Μέσα από την συνέντευξή του σε Ισπανικά μέσα, ο Ίσκο αποκάλυψε πως ένα περιστατικό βίας που διαδραματίστηκε ανάμεσα στον ίδιο και στον τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, τον οδήγησε στην αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, Ίσκο, παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα MARCA. Αποκάλυψε μάλιστα, τους λόγους που τον οδήγησαν στην πρόωρη αποχώρηση από την ομάδα της Σεβίλλης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης τον έπιασε από τον λαιμό και παρόλο που οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν άριστες, ο Ισπανός αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα.

"Θα σας πω κάτι πολύ δυνατό. Συναντήθηκα με τον Μόντσι και του είπα ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που είχα γνωρίσει ποτέ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ήρθε προς το μέρος μου, με έπιασε από τον λαιμό και μετά απομακρυνθήκαμε ο ένας από τον άλλον και έπρεπε να μας χωρίσουν τελείως.

Όπως θα καταλάβετε, μετά από αυτό, δεν ήθελα να συνεχίσω εκεί σε καμία περίπτωση. Και παρόλο που λυπόμουν, επειδή είχα πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου και οι οπαδοί μου φέρθηκαν υπέροχα, δεν μπορούσα να νιώσω άνετα σε ένα κλαμπ όπου ο αθλητικός διευθυντής μου επιτίθεται. Έτσι έλυσα το συμβόλαιό μου και έφυγα", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ