ΟΦΗ

Ισεκά: "Γι' αυτό ήρθα στον ΟΦΗ"

Ισεκά: "Γι' αυτό ήρθα στον ΟΦΗ"

Ο Ααρόν Ισεκά ανέλυσε στο κανάλι του ΟΦΗ στο Youtube τους λόγους που επέλεξε την μεταγραφή του στους Κρητικούς.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ααρόν Ισεκά από την Μπάρνσλεϊ, με τον 26χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας έως το 2025. Ο 26χρονος Βέλγος επιθετικός ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε τους Κρητικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισεκά:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, είναι μία πολύ ωραία χώρα, όπως και οι άνθρωποι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήθελα να βρω μία ομάδα για την οποία είναι σημαντικό να παίζει επιθετικά, να διεκδικεί τη νίκη αλλά και μία θέση μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα. Βρίσκομαι εδώ και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός.

Είμαι σε μία ομάδα που θέλει να παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς κι αυτό με έκανε να έρθω. Γνωρίζω ότι έχουμε πολλά να κάνουμε και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα.

Στόχος μου είναι να είμαι χρήσιμος στην ομάδα με ασίστ και με γκολ, αλλά και να συμβάλλω ώστε η ομάδα να παίξει καλύτερα. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Πάντα βάζω την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα, όπως επίσης το να απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και να έχεις πάντα θετικότητα".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ