ΒΕΡΟΙΑ

Ήρθαν για τη Βέροια Μπελαΐντ και Πετσί

Ήρθαν για τη Βέροια Μπελαΐντ και Πετσί
Μπελαΐντ

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας βρίσκονται οι Σασά Πετσί και Τιχανί Μπελαΐντ. Θα περάσουν από εργομετρικά και αν αυτά είναι καλά θα υπογράψουν. Τα αδέρφια Μπίκα για την αγορά της ΠΑΕ.

Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, Σασά Πετσί, και ο 29χρονος Τυνήσιος μεσοεπιθετικός, Τιχανί Μπελαΐντ, βρίσκονται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας. Οι δύο παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά και αν αυτά είναι καλά, τότε θα υπογράψουν στην ομάδα της Ημαθίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος είχε δοκιμαστεί μέσα στον Νοέμβριο στην ομάδα της Ημαθίας, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Τρουά, Orléan,Sloboda Užice (2013-2014), Μπαστιά (2014-2015), Μπλάκμπερν (2015-2016) και μέχρι πρότινος Κρετέιγ. Ο δεύτερος με το βαρύ βιογραφικό έχει θητεύσει στην Ίντερ, ενώ έχει περάσει ακόμα από Αϊντχόφεν, Σλάβια Πράγας, Χαλ, ΑΠΟΕΛ, Ουνιόν Βερολίνου, Μορεϊρένσε, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, αλλά και από τις ομάδες της χώρας του Club Africain και CS Sfaxien.

Η Βέροια έχει αυτή τη στιγμή λειψό ρόστερ και είναι αναγκαίο να πάρει παίκτες, αφού στα τελευταία παιχνίδια πάει με αποστολές ανάγκης. Θα πρέπει λοιπόν πάση θυσία να προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είναι σχεδόν απίθανο να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο Θωμάς Γράφας "παλεύει" με τα εργαλεία που έχει στα χέρια του, αναμένοντας και ο ίδιος τις προσθήκες που είναι να γίνουν, ώστε να έχει εναλλακτικές επιλογές.

Όλα αυτά και ενώ οι Βεριώτες επιχειρηματίες Γιώργος και Χρήστος Μπίκας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να εμπλακούν στην ΠΑΕ. Τα δύο αδέρφια έχουν ιδρύσει όμιλο που δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς: Βιομηχανία Κρέατος, Γενικό Εμπόριο, Foodservice, Logistics. Οι δύο άνδρες έχουν ζητήσει να ενημερωθούν για ακριβές άνοιγμα της ΠΑΕ σε πιστωτές και δημόσιο και αν επέλθει συμφωνία με τη νυν διοίκηση, τότε θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς η ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ