CHAMPIONS LEAGUE

Ήρωας στις καθυστερήσεις ο Σαμαράς!

Ιστορικό γκολ του Σαμαρά στις καθυστερήσεις και πρόκριση της Σέλτικ. Αποκλείστηκε η Σαχτάρ (vids)

Οι "Καθολικοί" είχαν ηττηθεί με 1-0 στη Γλασκώβη, αλλά παρολα αυτά κατάφεραν να πάρουν το σπουδαίο "διπλό" στη Ρωσια και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μάλιστα τα κατάφεραν σπάζοντας μια βαριά "αρνητική" παράδοση, που τους κρατούσε έξι ολόκληρα χρόνια χωρίς εκτός έδρας νίκη (22 παιχνίδια). Όχι μόνο νίκησαν μακριά από το νησί αλλά και με το... κατάλληλο σκορ για να προκριθούν.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο δαιμόνιος Σκοτ ΜακΝτόναλντ, ενώ το 2-0 "έγραψε" στις καθυεστερήσεις ο διεθνής Έλληνας στράικερ που μπήκε ως αλλαγή.

Ο Σαμαράς κατέβασε μια ψηλή μπαλιά κινήθηκε προς το πέναλτι και "εκτέλεσε" τον Γκαμπούλοφ στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο του "ευρωπαϊκό" γκολ. Και τι γκολ!

Αποκλείστηκε η Σαχτάρ!

Η Σαχτάρ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μετά το 0-0 στη Ρουμανία αποκλείστηκε από τη Τιμισοάρα. Αυτό φέρνει ανακατατάξεις στα γκρουπ δυναμικότητας, καθώς η ομάδα που απέκλεισε τους Ουκρανούς θα πάρει μια θέση στους αδύναμους, "ανεβάζοντας" την Στουτγγάρδη στους ισχυρούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με μαύρο οι ομάδες που προκρίθηκαν)

Μπάτε- Βέντσιλς: 2-1 (2-2)

Λέφσκι-Μπάκι: 2-0 (2-0)

Τιμισοάρα-Σαχτάρ: 0-0 (2-2)

Ντεμπρετσένι-Λεβάντια Ταλίν: 1-0 (2-0)

Σλάβια Πράγας- Σερίφ: 1-1 (1-1)

* Στην παρένθεση είναι το συνολικό σκορ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετράνε τα εκτός έδρας γκολ

Το ιστορικό γκολ του Σαμαρά



Όλα τα γκολ
































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ