SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 2-0: Πήρε το ντέρμπι με Χειρίτραντα και Κούστα

Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'
Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Β' 1-0 στο Καυτατζόγλειο με γκολ των Χειρίτραντα και Κούστα στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Α' όμιλο.

Ο Ηρακλής πήρε το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' με 2-0 για τον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Α' όμιλο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ, με το σουτ του Χειρίτραντα να κοντράρει στον Παντεκίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Μοναστιρλή.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, στο 44' σε μία φάση διαρκείας μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Πανίδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Έφτασε πολύ κοντά στο γκολ της ισοφάρισης ο ΠΑΟΚ Β', όμως ο Βελλίδης νίκησε τον Δαρέλλα που βγήκε σε τετ α τετ στο 55ο λεπτό του αγώνα.

Ωστόσο, με σουτ του Κούστα στο 90+4' ο Ηρακλής σφράγισε τη νίκη του με 2-0.

Ηρακλής: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Δοϊράνλης, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Σιούτας (86′ Δασκαλάκης), Τόρες (66′ Εμπό), Βιτλής (86′ λ.τ Κουντουριώτης), Τσουμάνης (57′ Κούστα), Σίλβα, Καπίγια (66′ Στοΐσεβιτς).

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Τασιούρας (36′ Τασιούρας), Σελιμάι, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (78′ Ρούμναντσιεβ), Νινούα, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κανίς (78′ Γκούμας), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).

Η βαθμολογία

  • Η Αναγέννηση Καρδίτσας τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ