SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - Καμπανιακός 2-2: Ο Γηραιός επέστρεψε απ' το 0-2 και πήρε τον βαθμό

SUPER LEAGUE 2 /  -  (  /  )
SUPER LEAGUE 2 / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Καμπανιακό για την 23η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2, με τον Γηραιό να επιστρέφει απ' το 0-2 και να γλιτώνει τον βαθμό.

O Hρακλής φιλοξένησε τον Καμπιανιακό στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Δράμα. Το ματς ήταν "γεμάτο", αλλά δεν είχε νικητή, καθώς έληξε 2-2.

Ο Γηραιός κατάφερε να κάνει την επιστροφή και να πάρει τον βαθμό. Ο Καμπιανιακός άνοιξε το σκορ με τον Γαρύφαλλο στο 23ο λεπτό, ενώ ο Τότσακ στο 31' διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, ο Ηρακλής μείωσε στο 59ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτλή, ενώ ο Κωστόπουλος στο 73' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Κάπως έτσι, ο Γηραιός είναι στην 5η θέση με 25 πόντους, ενώ ο Καμπανιακός έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και είναι στο +6 από την τελευταία θέση.

  • Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης, Αρόγιο (46′ Κούστα), Εμπό, Κουντουριώτης (46′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Γκερμούς, Σπυρίδης (78′ Σπυρίδης).
  • Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός (78′ Πόζογλου), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπακωνσταντίνου (66′ Ν. Καθάριος), Τότσκα (66′ Έππας).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Κοζάνη - ΑΕΚ Β' 0-1
  • Αιολικός - Απόλλων Πόντου 3-1
  • Λεβαδειακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
  • Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 0-0
  • Ηρακλής - Καμπανιακός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ