SUPER LEAGUE 2

Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1: Η ισοπαλία δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο

Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1: Η ισοπαλία δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ INTIME SPORTS

Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Χαλάστρα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο μέρος. Οι βυσσινί κινδυνεύουνα να πέσουν από την κορυφή, ενώ ο Γηραιός παραμένει εκτός τροχιάς playoffs.

Με την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ στη Χαλάστρα άνοιξε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά του Κώστα Παπαγεωργίου, την οποία δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Παλαβράκης.

Στο 38' ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι όμως ο Σουλούκος σταμάτησε τον Κουντουριώτη. Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά ο Κούστα σκόραρε με τον κίπερ των βυσσινί να μην μπορεί να έχει ανάλογη αντίδραση. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι στο ματς και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Η ΑΕΛ έφτασε τους 29 βαθμούς και είναι στο +2 από τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ηρακλής είναι στους 17 και εκτός τροχιάς playoffs.

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (65′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (56′ Όγκμποε), Μαυριάς (73′ Νίνο).

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1
  • Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας
  • Μακεδονικός - Κοζάνη
  • 08/01 15:00 Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου
  • 08/01 16:00 ΑΕΚ Β' ΠΑΟΚ Β'
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ