ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ιρακινοί δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό στο Ασιατικό Κύπελλο

Ιρακινοί δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό στο Ασιατικό Κύπελλο
PRINT SCREEN

Ο προπονητής της εθνικής Ιράκ, Χεσούς Κάσας, δέχθηκε λεκτική επίθεση από δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ορισμένοι εξ αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Το Ιράκ αποκλείστηκε από την Ιορδανία στους "16" του Ασιατικού Κυπέλλου, με δύο γκολ στο 90+5' και το 90+7', ενώ μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων είχε το προβάδισμα με 2-1.

Κάποιοι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου ήταν έξαλλοι με τον προπονητή της ομάδας, Χεσούς Κάσας και μεταξύ άλλων τον κατηγόρισαν ότι έδινε συνεντεύξεις εν μέσω του τουρνουά στα ισπανικά ΜΜΕ και δεν ήταν συγκεντρωμένος στη διοργάνωση.

Μόλις κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, αμέσως άνθρωποι ασφαλείας παρενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας μετά το ματς στο "El Partidazo" του ισπανικού "Cope" ανέφερε για το συγκεκριμένο περιστατικό: "Δεν έχει συμβεί σε μένα ποτέ κάτι τέτοιο σαν αυτό και δεν ξέρω αν θα γίνει. Πρέπει να προσέχεις εκεί και να είσαι πολύ διαφορετικός.

Δεν είναι αναγνωρισμένα Μέσα. Είναι αρκετό να έχεις ένα λογαριασμό στο Instagram και 100 χιλιάδες ακόλουθους ή ένα κανάλι στο YouTube κανάλι Δεν είναι επαγγελματίες. Είναι δύσκολο να το συγκρίνεις σε άλλη χώρα".

TAGS ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ