ΙΤΑΛΙΑ

Υπέγραψε στην Πεσίνα ο Χούτος

Χούτος

Στην ομάδα της Πεσίνα που αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία της Ιταλίας υπέγραψε ο Λάμπρος Χούτος

Το πέρασμα του Λάμπρου Χούτου από τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν δεν ήταν επιτυχημένο, καθώς ο 29χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Χούτου είναι στην Ιταλία και την πόλη της Πεσίνα, όπου και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Βάλε Ντε Τζιοβένκο για τα επόμενα δυο χρόνια!



Η εν λόγω ομάδα θα πάρει μέρος στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος στο δεύτερο όμιλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ιδρύθηκε μόλις το 2005!



Ο Χούτος δεν είναι το μοναδικό αστέρι της ομάδας, αφού η Πεσίνα έχει στις τάξεις της και τον πρώην αμυντικό της Γιουβέντους Αντόνιο Μπιριντέλι.



Βέβαια στην παρουσίαση του στο επίσημο site της Πεσίνα η ιταλική ομάδα αναφέρει: “Έρχεται ο μπόμπερ Λάμπρος Χούτος, πρώην των Ρόμα και Ίντερ”, δείχνοντας έτσι τον ενθουσιασμό που υπάρχει.




Έχω περάσει πολλούς τραυματισμούς στη καριέρα μου αλλά αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω πολλά. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που υπέγραψα εδώ”, ήταν τα λόγια του 29χρονου επιθετικού λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ