ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: "Η παραμονή μας δεν ήταν θαύμα, ούτε τυχαίο γεγονός"

Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν το γκολ του Ντάλσιο στο ματς με τον ΟΦΗ
Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν το γκολ του Ντάλσιο στο ματς με τον ΟΦΗ INTIME

Ο Ιωνικός μετά τη νίκη επί της Λαμίας εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League Interwetten, με την οικογένεια Τσιριγώτη να αναφέρει μέσω ανακοίνωσής της, πως αυτό το επίτευγμα της ομάδας δεν ήταν ούτε θαύμα, ούτε κάποιο τυχαίο γεγονός.

Ο Ιωνικός πήρε την Κυριακή (18/4) το διπλό απέναντι στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και εξασφάλισαν (μαθηματικά) την παραμονή τους στην κατηγορία.

Μέσω ανακοίνωσής της η οικογένεια Τσιριγώτη τόνισε πως δεν πρόκειται ούτε για θαύμα, ούτε για κάποιο τυχαίο γεγονός.

Αναλυτικά αναφέρει:

Μετά τις διαδοχικές ανόδους και την επιστροφή της ομάδας μας στην κατηγορία στην οποία ανήκει ο Ιωνικός, η φετινή παρουσία στην Super League Interwetten στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η οικογένεια Τσιριγώτη έχει τον δικό της σημαίνοντα ρόλο σε αυτό το επίτευγμα, οδηγώντας το αστέρι ξανά ψηλά και προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την (μαθηματική) παραμονή του Ιωνικού στην πρώτη κατηγορία.

"Η παραμονή μας στην Super League δεν ήταν ούτε θαύμα ούτε ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν ένας στόχος που πετύχαμε και το αξίζαμε. Με τη δύναμη των οπαδών μας, με την ψυχή των παικτών, με την μαεστρία του προπονητή, εμείς οι Μανιάτες κρατήσαμε ψηλά το Αστέρι των προσφύγων, το Αστέρι της πόλης μας.

Ήρθαν τα χρόνια Ιωνικέ εκείνα...".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ