ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ανιχνεύτηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού, επιστρέφει στην Αθήνα η αποστολή

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ιωνικός - Εργοτέλης για τα play offs της Super League 2 | 19 Μαΐου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ιωνικός - Εργοτέλης για τα play offs της Super League 2 | 19 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Ιωνικού πήρε την απόφαση να επιστρέψει από την Δράμα στην Αθήνα μετά από την ανίχνευση δύο θετικών κρουσμάτων κορονοϊού σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ιωνικός είχε ταξιδέψει στην Δράμα για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του όμως η παραμονή του εκεί αποδείχτηκε εξαιρετικά σύντομη.

Αιτία ο κορονοϊός που χτύπησε την πόρτα της ομάδας, με δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμηματος να βρίσκονται θετικοί σε έλεγχο για Covid-19 που διενεργήθηκε και τη διοίκηση να παίρνει την απόφαση για επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

"Κατά τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου τεστ Covid-19, ανιχνεύθηκαν άλλα δύο κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με αίσθημα ευθύνης και για την προάσπιση της υγείας, της ασφάλειας των μελών της αποστολής και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αποφασίστηκε η αποστολή να επιστρέψει σήμερα από τον Βώλακα της Δράμας σε διαχωρισμένα γκρουπ και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες", αναφέρει η ενημέρωση των Νικαιωτών.

Σημειώνεται πως στις αρχές της εβδομάδας είχαν ανιχνευτεί τρία κρούσματα κορονοϊού σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ιωνικό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/7) φιλικό με τον Άρη.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ