ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Θέλουμε τελικό"

Ιωαννίδης: "Θέλουμε τελικό"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού απέναντι στην Άντερλεχτ Νίκος Ιωαννίδης τόνισε πως θέλει μαζί με τους συμπαίκτες του να φτάσουν στον τελικό του NextGen Series. Τι είπε ο Μανώλης Σιώπης

Η πρόκριση στα προημιτελικά του NextGen Series, δεν ζαλίζει τους παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού οι οποίοι θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Αυτό τόνισε ο σκόρερ των "ερυθρόλευκων" απέναντι στην Βελγική Άντερλεχτ ο Νίκος Ιωαννίδης ο οποίος αφιέρωσε τα τέρματα στην οικογένειά του, στους συμπαίκτες του και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

" Παίξαμε πολύ καλά, μας βοήθησε αρκετά και ο κόσμος, τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Τώρα βλέπουμε τον αγώνα με την Άστον Βίλα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την πρόκριση, είμαστε όλοι μία οικογένεια και το έχουμε δείξει αυτό και στα προηγούμενα ματς. Πλέον βλέπουμε μπροστά", τόνισε αρχικά ο Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

" Δεν μας ζαλίζει καθόλου ότι έχουμε φτάσει ως εδώ. Θέλουμε να πάμε στον τελικό. Μακάρι να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα. Είχα πει στα παιδιά ότι θα ρίξω... βέλη και αυτό έκανα στον πανηγυρισμό μου. Υπάρχουν διαφορές με τις άλλες ομάδες της Ευρώπης αλλά δείχνουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Αφιερώνω τα γκολ στην οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου που επίσης είναι η οικογένειά μου. Καταθέσαμε την ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη και το πετύχαμε. Προκριθήκαμε και όπως έχουμε πει, στόχος μας είναι να πάμε στο Ντουμπάι! Στους "4" του θεσμού. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να σκεφτούμε την Άστον Βίλα. Είμαστε ευτυχισμένοι αλλά συνεχίζουμε. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό μας κάνει χαρούμενους".

Μ. Σιώπης: "Αφιερωμένη στον κόσμο"

" Αφιερώνουμε στον κόσμο αυτή τη νίκη. Τους ευχαριστούμε που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκης και μας στήριξαν. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε και κοιτάμε τη συνέχεια. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό. Γιατί όχι; Μπορούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ