ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται"

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Λαμία - Παναθηναϊκός
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Λαμία - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης αναφέρθηκε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία στο θέμα περί ντόπινγκ και το θετικό δείγμα με το οποίο συνέδεσαν το όνομά του.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στη Λαμία στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο θέμα με τον έλεγχο ντόπινγκ και το φερόμενο θετικό δείγμα με το οποίο συνδέθηκε.

Ο επιθετικός των πράσινων, που έχει ανακοινώσει πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους τον συνέδεσαν με ψευδή σενάρια, τόνισε πως δεν έχει να φοβηθεί για τίποτα.

"Δεν έχω να πω κάτι. Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο, όπως πάντα. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται, είμαι δίκαιος, οπότε δεν είχα να φοβηθώ τίποτα".

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη υπήρξε αναστάτωση στην Εθνική Ελλάδας με ένα θέμα που αφορά έλεγχο ντόπινγκ στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με Καζακστάν και Γεωργία.

Μετά την ανακοίνωση του ΕΟΚΑΝ πως υπήρξε επικοινωνία με τη FIFA και επίσημη ενημέρωση πως ουδέποτε υπήρξε θέμα θετικού δείγματος Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ματς με τη Γεωργία ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανέφερε πως πρόκειται περί ψευδής διασποράς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ