ΙΝΤΕΡ

Ιντζάγκι: "Δεν είμαστε οι καλύτεροι της Ιταλίας, τα δύσκολα έρχονται τώρα"

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι σε αγώνα της Ίντερ απέναντι στην Φιορεντίνα | 3 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι σε αγώνα της Ίντερ απέναντι στην Φιορεντίνα | 3 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Το 5-1 επί της Μίλαν δεν ήταν αρκετό για να πάρει τα μυαλά του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τον προπονητή της Ίντερ να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του δεν είναι η καλύτερη στην Ιταλία και να στέλνει μήνυμα πως τα δύσκολα δεν έχουν ακόμη έρθει για τους νερατζούρι.

Ο θρίαμβος στο "Μεάτσα" επί της Μίλαν με το ιστορικό 5-1 έφερε έκσταση στους παίκτες και στον κόσμο της Ίντερ (ο Μικίταριαν τόνισε τη δίψα που υπάρχει για την κατάκτηση του 20ου σκουντέτο που θα φέρει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα), ωστόσο ο Σιμόνε Ιντζάγκι φρόντισε να κρατήσει άπαντες προσγειωμένους με τις δηλώσεις του στο φινάλε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Όχι, δεν είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στην Ιταλία. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, ήμασταν πάντα συγκεντρωμένοι, βάλαμε γκολ τις κατάλληλες στιγμές και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Ξέρουμε όμως ότι δεν είναι κάτι, είμαστε απλά στην αρχή της σεζόν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, τώρα έρχονται τα δύσκολα, με πολλά παιχνίδια μαζεμένα", τόνισε ο προπονητής των νερατζούρι, και πρόσθεσε:

"Αν είμαι βασιλιάς των ντέρμπι; Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο μας, για τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Τα τέσσερα ντέρμπι που πήραμε την περασμένη σεζόν μάς επέτρεψαν να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο και να φτάσουμε στον τελικό του Champions League, όμως τώρα είμαστε μόνο στην 4η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ανοιχτό".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ