SERIE A

Ίντερ - Τζένοα 4-0: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα των νέων "νερατζούρι"

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τζένοα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τζένοα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Τζένοα και με τους νεοαποκτηθέντες Χακάν Τσαλχάνογλου και Έντιν Τζέκο να σκοράρουν, έφτασε σε νίκη 4-0 στην πρεμιέρα της φετινής Serie A.

Η απώλεια του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο και των Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι από την ενδεκάδα δεν φάνηκε να επηρεάζουν την Ίντερ, στην πρεμιέρα της στη νέα σεζόν. Οι "νερατζούρι" επικράτησαν με 4-0 της Τζένοα στην 1η αγωνιστική της Serie A και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του σκουντέτο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι μεταγραφές των πρωταθλητών Ιταλίας. Ο Έντιν Τζέκο βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Λουκάκου και πίσω του είχε τον Χακάν Τσαλχάνογλου, ουσιαστικά στο ρόλο που είχε ο Κρίστιαν Έρικσεν. Οι δύο παίκτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα ο Τούρκος πρώην μέσος της Μίλαν πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του Ίβαν Πέρισιτς στην αρχή της φάσης.

Το λογαριασμό άνοιξε ένας στόπερ πάντως, ο Μίλαν Σκρίνιαρ μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Αρτούρ Βιδάλ στο 74' για τους "νερατζούρι", που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν κινδύνεψαν σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα. Ντεμπούτο έκανε και ο Ντένζελ Ντάμφρις, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 84ο λεπτό.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (84' Ντάμφρις), Νταρμιάν, Μπαρέλα (77' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Σένσι (68' Βιδάλ), Πέρισιτς (69' Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (77' Σατριάνο), Τζέκο

ΤΖΕΝΟΑ: Σίριγκου, Καμπιάζο (46' Σεμπέλι), Βανχόισντεν, Μπιράσκι (46' Σέρπε), Κρίσιτο, Στουράρο (71' Μελεγκόνι), Μπάντελ, Ροβέλα, Ερνάνι (46' Μπιάνκι), Πάντεφ, Καλόν (55' Φαβίλι)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη Serie A

Τα highlights της 1ης αγωνιστικής στη Serie A

Βερόνα - Σασουόλο 2-3

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Serie A

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ