SERIE A

Ίντερ - Σαλερνιτάνα 5-0: Με πεντάρα και χατ-τρικ Μαρτίνες πάτησε θεαματικά στην κορυφή

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν το γκολ του Μαρτίνες κόντρα στη Σαλερνιτάνα
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν το γκολ του Μαρτίνες κόντρα στη Σαλερνιτάνα © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Ίντερ σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς διέσυρε τη Σαλερνιτάνα με 5-0, σε ένα ματς που πρωταγωνιστές ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, και ο Τζέκο, που σημείωσε τα άλλα δύο γκολ των "νερατζούρι" και μοίρασε μία ασίστ στον Αργεντινό.

Ένα δύσκολο βράδυ κόντρα στην Ίντερ είχε η ουραγός της Serie A, Σαλερνιτάνα, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 5-0. Η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι ξεπέρασε τις Μίλαν και Νάπολι και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το πιο εμφατικό τρόπο.

Οι "νερατζούρι" άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό του αγώνα, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να κάνει από κοντά με πλασέ το 1-0 μετά την κάθετη μπαλιά του Μπαρέλα.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έζησαν το deja Vu, με τον δημιουργό και τον σκόρερ του πρώτου γκολ να τους τιμωρούν ξανά. Ο Ιταλός έβγαλε την κάθετη, ο Αργεντινός πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και σούταρε για το 2-0 στο 40', οδηγώντας την Ίντερ με το μαξιλαράκι των δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.

Η Ίντερ ήταν ασταμάτητη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο γρήγορα έφτασε στο τρίτο γκολ. Ο Τζέκο έκανε την παράλληλη από δεξιά, με τον Αργεντινό, που βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, να κάνει χατ-τρικ από κοντά. Ο εφιάλτης συνεχίστηκε για τη Σαλερνιτάνα, αναλαμβάνοντας τα "ηνία" στη συνέχεια ο Σέρβος, ο οποίος μέσα σε πέντε λεπτά (64' και 69') έγραψε το 5-0.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (62' Ρανόκια), Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (71' Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (62' Βιδάλ), Νταρμιάν (62' Γκόζενς), Τζέκο (75' Κορέα), Μαρτίνες.

Σαλερνιτάνα: Σέπε, Μαζόσο (72' Όμπι), Ντραγκουσίν, Φάζιο, Ρανιέρι, Κουλιμπαλί, Έντερσον (71' Ραντοβάνοβιτς), Μουσέτ (60' Περότι), Κάστανος (83' Ρουτζέρι), Βέρντι (60' Ζορτέα), Τζούριτς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ