ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πλήγμα με Παβάρ, μένει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς

Ο Μπενζαμέν Παβάρ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα | 3 Οκτωβρίου 2023
Ο Μπενζαμέν Παβάρ με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα | 3 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Μπενζαμέν Παβάρ στο ματς με την Αταλάντα δεν ήταν επιπόλαιος, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για ανάγκη του Γάλλου διεθνούς μπακ να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα μέχρι και δύο μήνες.

Η Ίντερ πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στην Αταλάντα (2-1) που της επέτρεψε να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A έπειτα από 11 αγωνιστικές, ωστόσο η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έφυγε αλώβητη από το Μπέργκαμο.

Και αυτό γιατί έχασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τον Μπενζαμέν Παβάρ (αποχώρησε τραυματίας στο 33ο λεπτό), με τον Γάλλο δεξιό μπακ να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τα πρώτα μηνύματα αναφορικά με τον τραυματισμό του να μην είναι τα καλύτερα δυνατά.

Ναι μεν φαίνεται πως έχει αποφύγει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο η πρώτη ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για εξάρθρωση της επιγονατίδας, κάτι που σημαίνει πως η απουσία του από τα γήπεδα θα είναι για περίπου δύο μήνες.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να πατήσει χορτάρι για να αγωνιστεί μέσα στο 2023, με τους Κυπελλούχους Ιταλίας να περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των εξετάσεων την Δευτέρα για να βγει η οριστική διάγνωση για την κατάσταση της υγείας του 27χρονου άσου τους.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ