ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πιο προσιτός ο Αρτούρο Βιδάλ

Real Madrid's Ferland Mendy, left, watches as Barcelona's Arturo Vidal controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Ferland Mendy, left, watches as Barcelona's Arturo Vidal controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Πολ Πογκμπα και ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς κοστίζουν πολλά, οπότε η Ίντερ έχει έτοιμο το plan b για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με το όνομα του Αρτούρο Βιδάλ να ξεχωρίζει.

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη μεσαία και την επιθετική γραμμή της ομάδας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Γι αυτό κιόλας, η Ίντερ έχει βάλει στο "στόχαστρο" μερικά από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς.

Δεδομένου βέβαια πως τα χρήματα που απαιτούνται για τον Πολ Πογκμπά και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς είναι πολλά, όπως επίσης ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός, οι νερατζούρι έχουν έτοιμο το plan b.

Αυτό υποδεικνύει τον Αρτούρο Βιδάλ ως βασικό υποψήφιο για μετακόμιση στο Μιλάνο, με την Ίντερ να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα δεν είναι αυτό που λέμε "αναντικατάστατος" και από την στιγμή που οι μπλαουγκράνα ορέγονται τον Λαουτάρο Μαρτίνες, η παραχώρηση του Αρτούρο Βιδάλ ως έμψυχου ανταλλάγματος θα μπορούσε να βοηθήσει αμφότερες ομάδες προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ