ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έτοιμη να σπρώξει 100 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά

Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Paul Pogba leaves the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford in Manchester, England Saturday, Aug, 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, με την Ίντερ να προστίθεται στη λίστα, ούσα μάλιστα διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 100.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, γεγονός που έχει ανοίξει την όρεξη σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Γιουβέντους (πρώην ομάδα του), η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι τρεις ομάδες που έχουν "παίξει" πιο έντονα σε δημοσιεύματα του εξωτερικού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στην πράξη όμως υπάρχει ακόμη μία που δείχνει διατεθειμένη να... σπρώξει πολλά εκατομμύρια για τον αποκτήσει.

Ο λόγος για την Ίντερ, η οποία σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport" μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό ανταγωνιστή για τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως οι νερατζούρι θα κινήσουν τις διαδικασίες για να πουλήσουν τον Ιβάν Πέρισιτς (δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου) και τον Μάουρο Ικάρντι (δανεικός στην Παρί), προσδοκώντας σε είσπραξη περί των 100.000.000 ευρώ.

Όλο αυτό το ποσό θα το διαθέσουν για χάρη του Πολ Πογκμπά, ο οποίος γνωρίζει τον Αντόνιο Κόντε από την κοινή παρουσία τους στη Γιουβέντους, όταν ακόμη ο 27χρονος μέσος αγωνιζόταν στη "μεγάλη κυρία".

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ