ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Οπαδοί ύψωσαν πανό κατά του Λουκάκου έξω από το "Μεάτσα"

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Μπράιτον | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Μπράιτον | 29 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Οι δηλώσεις μεταμέλειας του Ρομέλου Λουκάκου για τη φυγή του από την Ίντερ και η εκδήλωση επιθυμίας του για επιστροφή δεν συγκίνησαν όλους τους φίλους των νερατζούρι, με κάποιους εξ αυτών να του ασκούν έντονη κριτική μέσω πανό που κρέμασαν.

Ο Ρομέλου Λουκάκου άναψε φωτιές στην Τσέλσι με τη συνέντευξή του στο "Sky Sports Italia" αφού μέσα από αυτήν άφησε αιχμές για τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Τόμας Τούχελ και παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ.

Παρά το γεγονός όμως πως ο Βέλγος αφιέρωσε μελιστάλαχτα λόγια για την πρώην ομάδα κλείνοντάς της το μάτι για να συνεργαστούν εκ νέου στο σύντομο μέλλον, η κίνησή του αυτή δεν συγκίνησε άπαντες τους τιφόζι των νερατζούρι.

Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών, εκ των οργανωμένων της Curva Nord, θέλησαν να δώσουν σκληρή απάντηση στον Βέλγο φορ και να του θυμίσουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν συγχωροχάρτι, ανεβάζοντας πανό έξω από το "Μεάτσα" που είχε το εξής περιεχόμενο:

"Δεν έχει σημασία ποιος τρέχει μακριά στη βροχή, σημασία έχει ποιος μένει στην καταιγίδα. Αντίο Ρομέλου", έγραφε το πανο, ως απάντηση στον Λουκάκου που μετά από την αποχώρηση των Κόντε και Χακίμι επέλεξε και εκείνος, στα μέσα του Αυγούστου, να αφήσει τους πρωταθλητές Ιταλίας για να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ