ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ονειρεύεται τριπλό χτύπημα για την επίθεσή της

Ίντερ: Ονειρεύεται τριπλό χτύπημα για την επίθεσή της
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Ίντερ είναι πιθανό να μείνει μόνο με τον Ρομελού Λουκακού στη γραμμή κρούσης στο φινάλε της σεζόν και ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζεται για... φουλ επίθεση με την απόκτηση τριών σέντερ φορ πρώτης διαλογής.

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να εμφανίζεται κάθε ημέρα όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα (βασικός στόχος της για να πλαισιώσει τον Λιονέλ Μέσι στην επίθεση από τη νέα σεζόν) και με τον Αλέξις Σάντσες να επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς τελειώνει ο δανεισμός του, η Ίντερ αποδυναμώνεται σημαντικά στην εμπροσθοφυλακή.

Ουσιαστικά, κινδυνεύει να μείνει μόνο με τον Ρομελού Λουκακού και μοναδική εναλλακτική λύση τον νεαρό Εσπόζιτο.

Φυσικά, ο Αντόνιο Κόντε δεν θα επιτρέψει την αποψίλωση του ρόστερ της ομάδας του και σύμφωνα με όσα αναφέρει η " Corriere dello Sport" σε σημερινό της δημοσίευμα, θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη των απαιτήσεών του από τη διοίκηση ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Ρώμης, ο τεχνικός των νερατζούρι θα ξεκαθαρίσει πως αν θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα μέτωπα (Ιταλία και Ευρώπη) θα πρέπει να στηριχτεί σε τέσσερις φορ, με τον ίδιο να έχει εντοπίσει τους παίκτες που θέλει για παρτενέρ του Λουκακού.

Ίντερ: Ονειρεύεται τριπλό χτύπημα για την επίθεσή της
AP PHOTO/VADIM GHIRDA

σαφέστατο προβάδισμα της Ίντερ έναντι των άλλων μνηστήρων για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.

Πέρα όμως από τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία των παρτενοπέι (μοιράζεται την κορυφή με τον Χάμσικ στα 121 γκολ), η Ίντερ θέλει δύο ακόμα παίκτες κλάσης: τον Έντινσον Καβάνι που θα αποδεσμευτεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Τίμο Βέρνερ, που τον διεκδικεί ωστόσο και η Λίβερπουλ και υπάρχει ρήτρα ύψους 50.000.000 ευρώ του Γερμανού φορ με την Λειψία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ